Vi ved det godt, men kan det føre os vild?
Jeg blev et øjeblik nærmest lykkeramt, da jeg opdagede, at den her mumsbid er den rene superfood. I love I love I love ♥ næsten lige så meget som ‘siner (=appelsiner i normalsprog). Og det, at den blå ost er superfood, opdagede jeg på Kate Quilton’s kanal Superfoods: The Real Story, som @leafysmoothie gjorde mig opmærksom på.
Ret fantastisk serie, jeg skal da love for, at der er fart på Kate, når hun rejser kloden rundt og smager på supermad. Her er skærmfornøjelse til hele weekenden, siger jeg bare. Og kig lige den med natto, de fermenterede sojabønner! Det kan godt være, at det er superfood og at de er forbavsende glatte i huden i deres 90’ere, de japanere, Kate dinerer med, men her melder jeg pas.
Og det gør jeg jo i det hele taget, som jeg har skrevet flere gange, over for ordet/begrebet superfood. Ikke fordi de ting, der får udnævnelsen ikke er sunde, for det er tomater, gurkemeje, tang og alt det andet jo. Men det er der også mange andre ting, der er. Nu tror jeg ikke, at nogen her kunne finde på at følge den slags blindt, men hvis man gør, så snyder man sig selv for mad med andre nyttige og nødvendige egenskaber i vores krop.
Det er muligt, at de er med på listen, æbler, men lige nu er de der de danske, modnet af den danske sommer, og så bliver det ikke bedre. Danske æbler er fantastiske. Og de er pokkermig supersunde. Det samme er nødderne på buskene lige nu. Og alle kålsorterne og rodfrugterne, selv om kun nogle af dem har superstatus.
Det har fisken her, så lad mig byde på lidt weekend-inspiration fra Restaurant Le Saint Jacques i København. Røget Letz-laks i skiver med tynde skiver glaskål og agurk og med dressing af dildolie. Jeg siger jer bare. Sådan en tallerken og så den blå på øverste foto, så er jeg i madhimlen. Ah, måske også en superis.
God weekend alle sammen med en kærlig hilsen fra mig ♥
Og HER – og i videoen – er så en præsentation af Kate Quilton
https://www.youtube.com/watch?v=ygGOI-Khmy0
Nemlig Lise. Næsten alt hvad vi putter i munden er superfood, især fra grønthylden, også Nettos kakatoppe med kokuspynt ? så er jeg tætter på himlen ? spøg til side, jeg var til modeshow i stege på møn, på bar’ryl i (meget trendy bar med fantastisk service) her fik jeg ostetapas, smukt serveret, med friske papirtynde æbler, oliven,og syltetøj, dajligt brød og sprøde saltede rugbrødschips garneret med 50 skønne piger plus mannequiner i høj stemning ? det er også superfood for mig ? så kom til Møn en sommerdag og slæng dig udenfor i liggestol på Bar”yl og kig livet ? superhyglig .
God weekend til alle Rikke
Rikke: Chokolade er superfood, og det er ikke engang lyv ((; Men du har ret, de der ting til fristelse og fryd gør jo godt. Det er sundt at være glad og nyde, og vi ved alle, hvad der skal være mest af og hvad der er toppen af den der kostpyramide.
Den der baryl-oplevelse lyder godt nok festlig….og mums, ostetapas. Du inspirerer mig, jeg må kreere noget i aften…jeg trænger, det regner og er gråt (;
Tak kære for at smide lidt glæde ind i kommentarfeltet og god aften og weekend <3