Og tænk engang, man behøver ikke flove sig <3
Da jeg foretog den daglige morgenrulletur gennem Instagram stødte jeg på @sannegottlieb, som jeg selvfølgelig følger, fordi hun er en kyndig stemme i hele debatten om overgangsalder. Og sørme om ikke hun har det budskab, der passer til øjeblikkets våde blæsende efterårsagtige vejr. Varm chokolade er sundt….
Sanne omtaler Pachamama Kakao, men om man nu køber ind i det ceremonielle, så er det den rene kakao. Ud over selve produktet, så kan jeg godt lidt, at man prioriterer at bevare et naturligt og oprindeligt miljø i videst muligt omfang og ikke bare rydder og fælder og laver plantager.
Nyd lige det her billede af et imponerende træ og så fortæl mig, at chokolade ikke er en grøntsag, som man siger (; Kakaobælg er faktisk en frugt, men det bliver det jo ikke ringere af. MEN, hvis vi vil nyde de uomtvistelige sundhedsfordele, så går det ikke at række ud efter det meste af det, der står på hylderne, som kloge dr. Weil fortæller HER, hvor de utrolige sundhedsfordele bekræftes.
GOD WEEKEND med en kærlig hilsen fra mig ♥
Karin Winther skriver
Desværre har jeg hørt at cacao høsten er slået fejl. Nu kommer der endnu mindre cacaomasse i den chokolade, som jeg alligevel aldrig køber.
Jeg vil ha den rigtige rene slags, og den må ikke blive over 40grader. Som man jo også kender det fra honning. Hvis altså man vil bevare det der er sundt 😇
Lise Grosmann skriver
Karin Winther: Også kakaohøsten – det har jo også været vildt vejr alle steder. Så nu bliver både olivenolien og chokoladen luksus mere end nogensinde. Og jeg kan høre/læse, at du – også – har god forstand på det her <3
Karin Winther skriver
Jahh 😊 man lærer jo trods alt et og andet via social media 😄
Lise Grosmann skriver
Karin Winther: smil og <3