Jeg ved godt, at I er en del, der bor i hovedlandet og dermed har lovlig lang rejse til Valby, men det ku’ da være. Jeg var nemlig HER i går og hvorfor vender jeg tilbage til, men da jeg kørte hjem tænkte jeg…..her kunne jeg dæleme godt tænke mig at holde en fødselsdag eller andet, der skulle fejres. Køkkenet er et godt sted at være med gode venner, og jeg tror, at mine ville bære over med at skulle lave maden selv, når de samtidig blev klogere og inspireret – og fik et glas vin undervejs. Det kunne være rigtig fedt. Og tænk ikke at stå med et køkken, der ligner et bombenedslag. For som de skriver: Vi laver det grove, du laver det sjove.
PS: Det kan jo også være, at man arbejder i et firma, der ikke går ind for overlevelseskurser men forstår, at god dialog ikke kræver ekstreme udfordringer (bortset fra at madlavning sikkert vil være det for nogen).
Den her var en del af anledningen og i øvrigt også inspiration til den senere menu med sit indhold af spirulina, grøn te, kamille, spinat. Der var også en nyhed, som I måske har hørt lidt om….Maskimizer. Fantastisk navn. Men vi tager dem senere sammen med en klassiker i det sortiment af masker, der har gjort Origins til world leader. Orgins vil nemlig gerne give nogle gaver. Hvornår opdager du, hvis du er med HER.
Here we go fra detox-drink til færdig ret, som jeg lavede sammen med Mette Bundgaard, min søde kollega fra IN-tiden, som nu skriver LIV og I Form. Når sandt skal siges, så var jeg mest hende, der hakkede og snittede og gik til hånde.
Vi stod lige nøjagtig her omgivet af vores kolleger på begge sider og kokken Thomas for bordenden til at styre slagets gang.
Alt var linet op, som det er, hvis man holder event hos den dobbelte Master-chef vinder med meget mere Tim Vladimir.
Nu der det ikke rigtig havesæson, men de dyrker mange ting selv, og der er selvfølgelig bål og grill og alt, hvad der hører sig til.
Der er i det hele taget stor charme over stedet og selvfølgelig prof grej, der hvor det kræves.
Og her er så min anretning med kammuslinger, torsk, spinat olie/smør-sauteret med hvidløg, løg og ærter og pynt med kamillegelé, spirulinadrys og krydderurter fra bordets potter.
HeLene skriver
Kære Lise, nu har jeg prøvet at lægge en kommentar med link til fritter opskrift flere gange, både under dagens (fredag) blogindlæg og her, men uden held. Hm? Må man ikke lægge links in i kommentarer?
Lise Grosmann skriver
HeLene: Jeg har ikke forbudt links, og der er sommetider nogen, der gør det til deres mails. Dem skal jeg approve og samtidig sletter jeg mailen, for det er næppe deres mening af lægge den ud. JEg har jo også selv lagt links i mine kommentarer her. Jeg har ikke set noget fra dig, der skal approves….øv!
Hvis du gider på et tidspunkt, så skriv/link på mailen, så lægger jeg dine tips til søde kartofler på bloggen, så alle får glæde. Det er jo en holistisk blog, vi driver her (;
PS: Men hold nu weekend, der kommer jo nye dage og muligheder for at kokkerere fritter a la Helene.
Carina Christensen skriver
Det gode og fantastiskr ved BeatyBlog, er jeg kun behøver en blog, for at holde mig opdateret og få gode forklaringer! Tak til Lise!
Marlene Høj skriver
Nøj, det ser lækkert ud! Og den Maksimizer glæder jeg mig til at høre mere om.
PS: Origins flasken ser ud til at kunne spises…
Lise Grosmann skriver
Marlene Høj: I hvert fald var der mange, der, da indholdet var blevet forklaret, sagde, at det LØD som om, By All Greens kunne spises.
Lisbeth M. skriver
Jeg har godt set, at Origins barsler med denne nye booster og er spændt på at høre, hvad den kan. Kan den booste virkningen af alle typer masker (altså ikke ler-masker)og hvad med almindelige sera/ creme?
Jeg har tidligere været så heldig at vinde EA’s Skin Renewal Booster her på bloggen og den er helt fantastisk og har fået en fast plads på hylderne, så jeg er bestemt nysgerrig på Maskimizeren. Jeg forstår ikke helt hvorfor Maskimizeren ikke indgår i maskerne selv? Men det er der nok en god forklaring på og Origins har generelt mange hudgode produkter i sortimentet, så lyttelapperne er slået ud 🙂
Lisbeth M. skriver
Har lige set at Maskimizeren kan købes i Matas 160kr og den kan også bruges under lermasker 😉
Lise Grosmann skriver
Lisbeth M: Ja, det ser ud til, at jeg er den eneste, der ikke ved, at den er kommet ud. Og den kan rigtig godt bruges under lermasker.
Lise Grosmann skriver
Lisbeth M: Du stiller nogle af de spørgsmål, som forskellige kolleger også stillede. F.eks. hvorfor Maskimizer ikke indgår i maskerne selv, og det spørgsmål ville man lade gå videre til Lieve Leclerq, som udvikler formler til Origins. Man kunne forestille sig, at en omformulering af eksisterende produkter er kompliceret og dyrt og så skal der jo også noget nyt til at holde forbrugernes interesse fangen (; Men den virker rigtig fin under lermasker…..og alle masker for den sags skyld (også konkurrenternes) eller såmænd hudpleje generelt. Det var der nemlig også nogen, der spurgte om, og her blev sagt ok, det kan man godt. Altså kan Maskimizer anvendes som en primer generelt.
Lone H skriver
Ja ja ja den der maskimizer skal vi høre mere om. Har allerede købt den og elsker den. Men vil gerne vide hvad det helt præcist er at den gør. Jeg er klar til at suge til mig som en svamp…….
Lise Grosmann skriver
Lone H: Hvor har du købt den, Origins skriver, at den først lanceres 1. april!? Men den er jo en maske-optimerer, som giver bedre udbytte af masken og gør de masker, der tørrer, lettere at få af. Mere skriver jeg ikke nu (;
Anneka skriver
Guf!! Det ser bare delikat ud!
Lise Jeg har lige været til Beauty Facific scanning. Prøvede det for 10-15 år siden.
Nu er jeg rigtig udansk!: Min hud var som én på 30. Utrolig smuk hud sagde hun. Dvs 20år yngre. Spørg lige om jeg blev glad og “antidepressiv’? ? ; )
Hun spurgte ind til hvad jeg gør.
Kom til at tænke her bagefter at jeg tror mest at det er kosten der gør det. For jeg har aldrig brugt specielt avanceret hudpleje – eller behandlinger.
…Men kommer også til at tænke på om man KAN regne med de scanninger. …Om det er et eller andet ‘omvendt-psykologi-salgs-trick’ hihi..
Kh Anneka
Anneka skriver
…Hun anbefalede bla den der booster. “Ja den anbefaler Lise Grosmann også!” Sagde jeg ; )
Lise Grosmann skriver
Anneka: Jeg tror ikke, jeg er kendt af folk hos Beaute Pacifique eller andre i butikker for den sags skyld. Der er så mange blogs. Med Anette er det noget andet, for de følger jo med på TV for at se, om deres produkter bliver vist. Anette er i sig selv et brand, det er rigtig dygtigt.
Anneka skriver
Jo hun kendte dig skam godt! 🙂
Lise Grosmann skriver
Anneka: Hallo Lise Grosmann (((;
Lise Grosmann skriver
Anneka: Det var det ski også (:
Jeg sidder og er lidt forvirret, men du mener sikkert Beaute Pacifique, ik’? Og hvis det er deres scanning, så går den jo ned i hudlagene, og den kan du godt stole på. Så tillykke med komplimenten, det er da ikke så ringe….20 år yngre.
Og selvfølgelig spiller det, man fodrer kroppen – og dermed huden – med en absolut væsentlig rolle. Og man tør da heller ikke tænke på, hvis du skruede yderligere op for hudpleje i forhold til det ikke-avancerede, du praktiserer….så skal du jo til at begynde forfra i skolen ((; Kh lise
Anneka skriver
Jo ups! nemlig!
Synes så ikke jeg ligner én, der er hele 20år yngre, men PYT med det!
Ja jeg fik helt blod på tanden! 😉
Har nu altid plejet min hud godt. Især efter jeg begyndte at følge med herinde. …Lag-på-lag med forfugt, serum, dagcreme og olie har jeg feks ikke praktiseret før. Ikke så mange lag ihvertfald.
Fik en Nuxe scan for et års tid siden. Og den var ikke så positiv :/ Men går vist heller ikke så dybt i huden.
Så tror mest på B.P!
❌OBS! MATAS har 20% på ALT fra i morgen!
Lise Grosmann skriver
Anneka: BP’s ultralyds-scanner er absolut en af de bedste. Flemming K. Christensen, manden bag serien, startede faktisk i 1986 med at udvikle scannere til lægemiddelfirmaer og solgte også til mange af de store i kosmetikbranchen.
Eftersom kosmetik har indgået i mit arbejde mere end halvdelen af mit liv, så har jeg jo brugt et utal af cremer og det er ikke til at vide, om de har gjort en forskel. Men den hudpleje, vi har adgang til i dag, den kan virkelig gøre en forskel, og jeg kommer aldrig til selv at svigte ritualet med forfugt. Jeg kan jo mærke på min hud, at det virker.
Anneka skriver
Ja B.P damen sagde også der ikke kunne snydes med den scanner! Hun sagde også dét med hvor vigtig det var med forfugt.
Jeg så så lige det var A-vitamin cremen hun anbefalede (og ikke boosteren)
Skimtede indholdsfortegnelsen (næsten øverst) stod avokadoolie!
Troede ikke de havde så mange naturlige ingredienser!
Deres Serum Paradoxe indeholder kun 4 ingredienser. Bla Squalane.
Rigtig god dag ☺
Lise Grosmann skriver
Anneka: hallo! hun læser måske ligefrem BeatyBlog (;
Jeg tror Beautté Pacifique bruger det, der virker, og det gør naturlige ingredienser som olie, plantesmør og sligt jo bedre end det meste. Deres produkter er uhyre effektive men mangler måske af og til lidt af den luxe-feeling ‘high-touch’, som de store gamle brands har lært med tiden.
Hanne I skriver
Mums, hvor ser det lækkert og inspirerende ud alt sammen. Og du er jo – også – ferm i et køkken kan vi se 🙂 Ser også frem til det mere faglige udbytte fra Origins dagen.
Lise Grosmann skriver
Hanne I: Jeg har været bedre, men jeg har en mand, der står for det varme køkken, og da jeg ikke er så meget til kød-og-kartoffelfarvet mad, så ender det altid med mig som ‘den grønne’ afdeling…..mostly green, som dr. Weil o.a. siger (;
HeLene skriver
Dette indlæg er det rene guf for en mad-nørd som mig! Tak for mange billeder at suge ind!!! 😉
Og, ja du har ret, man får de vildeste ideer om fødselsdage, med gode venner eller firma-møder med team-building eller kick off. Det gad jeg så meget være med til derude, sender et link med tippet givet videre til nogle jeg tror sætter pris på sådan en idé!
Din spinat ret får jeg ofte herhjemme, bare med både hvidløg i små stykker og hakket ingefær og så steget uden smør (kokosolie), men det smager altså himmelsk til alt (både med og uden smør). Ser virkelig ud som en god ret du fik lavet der-og en hyggelig måde! Nam!
Lise Grosmann skriver
HeLene: Jeg gik rundt før alle var ankommet og tog nogle billeder, og de skulle jo ikke være helt spildt (; Men det er et dejligt sted og et fint koncept til mange ting, som du selv er inde på. Og der er parkeringshus tæt på (ikke uden betydning).
Det var nu ikke min spinatret, men et forsøg på at følge anvisningen. Der kunne godt have været mere hakket hvidløg i og ingefær, som du bruger, lyder rigtig godt. Det må jeg prøver herhjemme.
HeLene skriver
Ja, gør gerne det. Spinat er min yndlings grøntsag, det er som den taler til min krop, og giver mig alt det jeg behøver? Spiser både rå i salat, og ofte sådan som du serveret den, samt i smoothies. Fordelen med at man damper den, eller får den i smoothie er at man kan spise meget mere end man magter når den er rå. Selv om man er hun-elefant, tror jeg? 😉
Jeg har fundet på en lækker måde, på tale om mad, at lave sød kartoffel fritter-den vil jeg gerne dele med dig inden kort, hvis det kunne være noget? (vi har snakket søde kartofler før, ik?) Jeg troede ikke det var muligt at lave nogle hjemme, som var lige så gode som dem man får i Brooklyn, NY (friterede-fy fy LOL) men det går faktisk fint i ovnen og smager bare så vidunderligt at man snydes at tro der er friterede! Win-win!
Lise Grosmann skriver
HeLene: Den gamle hun-elefant er ellers ret rå (; Men det er da rigtigt, at bearbejdning af mad – både ved at vi snitter og hakker, koger og steger gør, at vi får langt flere kalorier, end vi ellers ville kunne spise. Det har givet os store hjerner men nok også en del ulemper.
Og se så lige at slippe den opskrift på søde fritter i ovnen. Jeg køber i dag og satser på at afprøve i weekenden (;
Anneka skriver
….Den vil jeg også meeeeget gerne høre HeLene ?Jeg har søde kartofler på køl.
Bruger at bage dem hele i ovnen. Det er nu også lækkert
HeLene skriver
test test
Ida Østergård skriver
Kære Lise
Først tusinde tak for de helt fantastiske Elisabeth Arden produkter, jeg er bare så glad for dem.
Hvor ser det lækkert ud hos Tim Vladimir, men som du skriver er vi en del der bor i hovedlandet, men en fantastisk ide til gæstebud !
Er ret ny her på bloggen, men hvor er du bare dejlig alsidig Lise.
Bedste hilsner Ida
Lise Grosmann skriver
Ida Østergård: Ja, hvis gæsterne bor på øen, så kan man jo overveje at flytte sig selv efter en god oplevelse. Og tak, det glæder mig oprigtigt, at du kan lide mine svinkeærinder (;