Jeg er stadig forelsket i det søde liv, men nogen Mette Blomsterberg bliver jeg aldrig. Det bedste, man kan sige om seneste forsøg er, at jeg får lov at beholde dem for mig selv. I gjorde, hvad I kunne, jeg har bare ikke feeling for det her, kun smag (;
God søndag alle sammen <3
Det ser nu hygligt ud..og mon ikke der i hvert fald var umage og kærlighed i de kager 🙂
Min søn bagte lige valnøddekagen fra Svinkløv, mums.
Anette Ninon: Sikke en søn at have…..uhm, jeg elsker kager med nødder!
Elsker at bage, – men er ikke så meget til kage mere 😀 Mine kolleger og gæster nyder af godt af mine hjemmebag. Jeg er vildt med en meget løbende sukkerfyldt brunsviger og en god brownie med en rigtig god chokolade. Lidt men godt 🙂
God søndag
Helle Rick: Det må hænge sammen….at bage og at sy, altså kunne lide det og være god til det. Jeg bryder mig heller ikke om at sy, det kræver også en tålmodighed, jeg ikke har lige til det. Men heldige dig/jer, der kan det. Der kan jo også spares penge.
Brunsviger løber jeg ikke så ofte over, men jeg kan godt huske både udseende og smag….en brownie med god choko er jeg mere med på….nødder og chokolade, det er kagestuff (:
Syntes heller aldrig at mit hjemmebag ligner det fra de fine fotos i hendes bøger. Trøster mig altid med at der nok er masser af forsøg inden det perfekte resultat. Bare luk øjnene og hvis smagen er god er det på vej i den rigtige retning.
Lone H: Dybest set er problemet jo nok, at jeg egentlig ikke bryder mig om at bage, og så bliver man heller aldrig god. Og du har ret, bare smagen er ok, så jeg lukker øjnene….(;
Lidt forsigtigt foreslå jeg bare, at man bruger de ingredienser, som det nu engang er meningen, man skal bruge i kager. Og at de dermed får lov til at være det de er: Sødt, fedt bagværk. Og så kan “sundhedstrangen” ramme den almindelige kost. Jeg forstår i øvrigt ikke den der kokosting http://www.dr.dk/levnu/mad/ekspert-punkterer-myten-om-sund-kokosolie .
Stine Sommer: Der er sandelig ikke kokosolie i mine kager, der er smør. Og så er der masser af mandler, fordi jeg elsker mandler. Somme tider er der også hakket chokolade.
Det har hele tiden kun været det hvide sukker, jeg ville af med. Og hvis jeg kan komme det med honning eller kokossukker med karamelsmag, så er jeg tiptopglad.
Hvad de kager, jeg i øvrigt spiser, indeholder interesserer mig ikke stort (bare det ikke er frugt, for det får jeg nok af om morgenen), de skal bare smage godt. Men hvad de kager, jeg spiser to gange om dagen hver dag, indeholder, det går jeg lidt mere op i. Og bortset fra, at jeg er lidt ufiks på fingrene, når jeg skal bage, så er selv gæster ret vilde med vores småkager (;
Det med at få kagerne til at ligne Stine Sommers <3 og Mette Blomsterbergs, det lader jeg manden om (;
HeLene: Du er altså sød og positiv, tak! Og ja kagerne blev umådelig crunchy og smager umiskendeligt af kokos med det lille ekstra karameltouch, som du lovede.
Så de smager egentlig godt nok, men de færreste ville nok mene, at de fik et kagetreat, de er mere som ‘noget sundt’, hvilket de på sin vis også er. På nær 100 g smør, som jo heller ikke er usundt i rimelige mængder.
Når nu den sødsunde-trang melder sig igen – og hvis jeg ikke kan få banket manden til at bage med nye ingredienser – så hopper jeg nok på blomster-hesten igen.
Fint søndagsritual, du har….du minder mig om, at jeg engang også kom chokolade i ‘mine’ kager.
Hvis det kan være en trøst, så har jeg også rengøringsknoklet det meste af dagen.
PS: Den lille buket plukkede jeg i går, da jeg var ved stranden i det smukkeste solskin….og den kommer jo nok igen, solen <3
Men ihhh, hvor se det hyggeligt ud, elsker sammensætningen med porcelænet og den lille buket.
Når jeg bager noget som går lidt skævt så genbruger jeg det som drys på min skyr, eller blender det ned i en pandekage dej, eller hvad jeg nu kan finde på… især hvis det gået dyre nødder og lignende i dejen.
Men de ser da gode ud, de kager. Crunchy?
Ellers er det vel bare op på blomster-hesten igen? 😉
Og god søndag, jeg holder lige min ritual med beautyblog + matcha-kokos-mælk-latte, brazilnuts og stykker af øko mørk chokolade…. Mmmm så lad det bare regne, jeg skal gøre rent på loftet 🙂